Hart voor uw organisatie en uw medewerkers

U als ondernemer of HR Professional weet als geen ander dat we in een dynamische tijd leven. De huidige economische en maatschappelijke ontwikkelingen vragen om lef, ondernemerschap en creativiteit. Ook de arbeidsmarkt verandert. Om daar als werkgever een antwoord op te hebben, is goed werkgeverschap nodig.

Als er binnen uw organisatie veel veranderingen op de agenda staan, kan het zijn dat uw medewerkers onrustig of zelfs gedemotiveerd en cynisch worden. Dat is voor u en voor uw medewerkers geen goede situatie.

DRIJFVEREN
Aan-Bod Loopbaancoaching ondersteunt u graag in dit soort situaties en zorgt ervoor dat uw medewerkers weer met plezier voor uw organisatie werken. Ons uitgangspunt is “Werk naar je hart”. Samen met uw medewerker zoeken we naar hun drijfveren en hun passie. Ook zoeken we naar een manier waarop mensen zelf de regie in handen kunnen nemen, waardoor ze kunnen werken op een manier die bij hen past. En dat werkt!

U kunt ons preventief inschakelen voor korte coaching. Dat blijkt in de praktijk 1,5 tot 2 % ziekteverzuim te voorkomen, aldus één van onze opdrachtgevers. Uiteraard zijn wij met name voor outplacement en loopbaankoerstrajecten de partner die u zoekt. 

Klik hier om meer te lezen over onze werkwijze.

Onze locatie

locatie

Spankerenseweg 16
6974 BC Leuvenheim
0575-560233

Facebook

 Like ons op Facebook

facebook