Artikelen

Werkwijze 

Uw medewerkers zijn de belangrijkste sleutel tot succes. Want als zij zich met passie en plezier inzetten, loopt alles in uw organisatie veel beter. Soms is de passie en het plezier even weg en zijn er situaties waarin uw medewerkers extra aandacht en begeleiding nodig hebben. Als u dat op tijd signaleert en de juiste ondersteuning hierbij zoekt, kunnen veel problemen worden voorkomen of opgelost. Aan-Bod Loopbaancoaching is de professionele partner die u hierbij helpt. Wij bieden u een breed productenaanbod. Want iedere situatie vraagt immers om een eigen aanpak.

Aan-Bod Loopbaancoaching vindt het belangrijk om u te leren kennen. Daarom starten wij altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Als u van onze aanpak overtuigd bent, inventariseren we uw wensen en maken we voor u een passend voorstel.

Wij bieden u onder meer:

Koerstrajecten
Dit traject zetten wij in voor medewerkers die (tijdelijk) hun draai in hun huidige functie niet kunnen vinden. Wij gaan samen met uw medewerker op zoek naar de juiste koers voor hem of haar.

Outplacement
We zetten met uw medewerker een outplacementtraject in als er sprake is van een ontslagsituatie of als iemand nadrukkelijk aangeeft een nieuwe uitdaging buiten uw organisatie te zoeken.

Preventieve korte coaching
Een product dat we speciaal voor medewerkers inzetten die op de een of andere manier niet goed in hun vel zitten, bijvoorbeeld door priv├ęproblemen. Korte coaching, een luisterend oor, een andere zienswijze kan net het verschil maken en ervoor zorgen dat mensen op het werk niet uitvallen.

Onze locatie

locatie

Spankerenseweg 16
6974 BC Leuvenheim
0575-560233

Facebook

 Like ons op Facebook

facebook