Aanbod

Een kort overzicht van ons Aanbod aan producten. Wil je meer over een bepaald item weten, klik dan op de titel.

1. Outplacement

Het lukt, om wat voor reden dan ook, niet meer om bij de werkgever in dienst te blijven, en je arbeidscontract wordt opgezegd. Er kan een rouwfase aanbreken, want, de naam zegt het al: je wordt 'buiten de deur' gezet. Ook nu is het tijd om je eigen koers te gaan varen, maar dit traject gaat verder dan het koerstraject. Wij begeleiden je tot op de nieuwe werkplek.

2. Loopbaankoerstraject

Je bent even de 'koers' kwijt in je (werk)leven, of hebt het gevoel dat je op een rotonde rijdt en de juiste afslag maar steeds mist. Het wordt tijd om zelf de touwtjes in handen te nemen, i.p.v. het leven je te laten overkomen. In een individueel koerstraject van 10 bijeenkomsten, begeleiden wij je naar het zelf geven van antwoorden op je (loopbaan)vragen.

3. Sollicitatietraining

 

Solliciteren naar een (andere) baan is voor de één een fluitje van een cent en voor de ander een schier onoverkomelijk probleem. Misschien heb je nog nooit gesolliciteerd, omdat alle banen je tot nu toe aan kwamen waaien; misschien is het al 20 jaar geleden dat je voor het laatst solliciteerde, moet je dat nu weer gaan doen en wil je op de hoogte zijn van de laatste ‘regels’ bij het solliciteren; misschien heb je al honderd brieven gestuurd, maar nog niet met het gewenste resultaat; misschien word je steeds ‘tweede’ bij de uiteindelijke keuze.

Kortom: er kunnen veel redenen zijn waarom een sollicitatietraining je goed van pas zou komen.
Een training kan je helpen om antwoorden te krijgen op de vragen waar je mee rondloopt.

 

4. Startersbegeleiding

Je overweegt om voor je zelf te gaan beginnen, en je hebt daarvoor al een idee, of nog helemaal niet. Misschien ben je zelfs al begonnen, maar zit je even op een dood spoor. Hoe kom je er achter of en hoe je verder wilt? Hoe kun je dit doen met behoud van een eventuele uitkering? Hoe zet je je product of dienst neer in de markt?

5. Korte coaching persoonlijke ontwikkeling

Enkele gesprekken voor mensen die even een pas op de plaats willen maken, hetzij vanwege privé-omstandigheden, hetzij vanwege werkzaken.

6. Aan-Bod Extra's

Inspirerende workshops van een dagdeel, met diverse onderwerpen, zowel voor iedereen, als speciaal voor (loopbaan)coaches.

7. Traject-op-maat!

Onze ervaring is dat de bovenstaande trajecten voldoen aan een behoefte van veel mensen. Het kan zo zijn dat jouw specifieke situatie een andere vraag stelt. Uit bovenstaande producten kan dan uiteraard een traject-op-maat worden samengesteld. Hiervoor kun je altijd contact met ons opnemen. In overleg bekijken we dan waaraan behoefte is en wat een adequate aanpak zal zijn. Dit geldt voor individuen alsook voor groepen.

Onze locatie

locatie

Spankerenseweg 16
6974 BC Leuvenheim
0575-560233

Facebook

 Like ons op Facebook

facebook