Het Bezielingsspel is een rijke ervaring!

Er zijn diverse spellen ontwikkeld waarmee mensen op een speelse manier antwoorden vinden op (loopbaan)vragen waar ze mee worstelen. Eén daarvan is het Bezielingsspel, ontwikkeld door Adriaan Hoogendijk. Dit spel geeft snel diepgaande antwoorden op wat mensen weerhoudt om hun verlangens te leven.

Het spel is gebaseerd op de elementenvierhoek: vuur, lucht, water en aarde. Elementen die ieder van ons in zekere mate in zichzelf kan terugvinden en die je kunnen helpen om vorm te geven aan een verlangen of om een positieve verdieping te geven aan je ontwikkeling.
Het spel start met een ontwikkelingsvraag die gebaseerd is op dat verlangen. Het spel kan individueel en in groepsverband gespeeld worden.

Ontwikkelingsvragen zijn divers. Ze kunnen variëren van: "Wat helpt mij om de ruimte te creëren die ik nodig heb?" tot "Hoe kan ik te allen tijde mijn kracht blijven voelen?" of "Wat heb ik nodig om mijzelf zichtbaar te maken?"

Voor coaches is het zeer interessant om uit te testen of je zelf met dit spel zou willen werken. Uiteraard kun je zelf een vraag inbrengen als: "Wat helpt mij om verbinding met mijn cliënten te blijven voelen?" of een andere leervraag die je als professional hebt.