Het valt ons op, dat er steeds meer mensen behoefte hebben aan het vinden van een nieuwe koers in hun leven, aangevuld met concrete begeleiding naar een nieuwe baan of een vorm van zelfstandig ondernemerschap.

Heb jij te horen gekregen van je werkgever dat het raadzaam is om uit te kijken naar iets anders, en wil je ontdekken wat je koers gaat worden en dit tevens meteen in de markt zetten?

Dan is wellicht het koerstraject-plus heel geschikt voor jou. Dit gaat verder dan het koerstraject en net iets minder ver dan een compleet outplacementtraject. We gaan na het eerste deel (koersonderzoek) aan de slag, hetzij in een groepje, hetzij individueel, met het aanreiken van vaardigheden die van belang zijn om op de arbeidsmarkt een nieuwe baan te verwerven. Te denken valt dan aan het oefenen met de 1-minute-of-fame, het actualiseren van het CV, het voeren van netwerkgesprekken, het inzetten van social media, etc.

Inmiddels hebben wij ervaring met deze trajecten en kunnen we zeggen dat onze cliënten én opdrachtgevers hier zeer tevreden over zijn.