Helemaal voor jezelf!

Als er uit je koersonderzoek komt, dat je heel graag voor jezelf wilt beginnen, of ben je sowieso een startende ondernemer, dan kan één van onze coaches je daarmee helpen.

Ook in dit traject wordt er gewerkt met een min of meer vaste route:

  • Jouw bedrijf begint in jouw  hoofd. Je bent geïnspireerd geraakt om datgene wat je in dit leven wilt neerzetten op jouw eigen manier te doen in jouw eigen bedrijf. Inspiratie is de basis voor alles, zonder inspiratie kan er niets ontstaan.
  • Je gaat deze inspiratie richting geven in je visie, die je op je bedrijf hebt en de missie die je de wereld in wilt zetten. Het is van belang om een afbakening te maken: welk product ga je aanbieden aan welke klanten?
  • Vervolgens ga je onderzoeken waar je klanten zitten en hoe je verbinding met je klanten kunt maken. Zitten klanten echt te wachten op jouw product of dienst?
  • Als je alles goed onderzocht hebt, ga je het vorm geven en daadwerkelijk neerzetten in de praktijk. Dan komen alle aardse zaken aan de orde: hoe ga ik het financieren, op welke plek ga ik zitten, hoe ga ik mijn website vorm geven, hoe organiseer ik alles en zorg ik dat ik het overzicht houd over alles wat er nu op mij af komt?

Kortom: de route die je afloopt begint bij het luchtkasteel en eindigt als kasteel!