Enkele uitspraken van cliënten

"Coaching is er niet alleen voor als je vastloopt in je leven. Een traject is een onbetaalbaar cadeautje voor jezelf om uiteindelijk te ervaren "ik ben meer mezelf geworden en ik ben er blijer mee.'' (leerkracht basisschool)

"Ik heb aanbevelingen gekregen om echt keuzes in het leven te maken en mijzelf regelmatig de vraag te stellen of ik wel goed bezig ben. Het gevaar van altijd maar in een hoog tempo doorgaan ligt altijd op de loer. Ik heb gereedschap aangereikt gekregen hoe hier beter mee om te gaan".(accountmanager middelgroot bedrijf)

"De ongedwongen wijze van coaching en de gebruikte oefeningen zorgden voor een prettige en open sfeer. De sessies hebben mij in staat gesteld om weer even dieper na te denken over mijzelf als persoon, de kwaliteiten die ik bezit en mijn ontwikkelpunten." (administratief medewerkster fabriek)

"Ik heb geleerd dat, hoewel het niet eenvoudig is om persoonlijke ontwikkelpunten aan te pakken, het toch wel degelijk mogelijk is om dit te verbeteren als je je er maar bewust van bent en blijft. Continu aandacht hieraan blijven geven en oefeningen doen helpt om hier verder in te kunnen ontwikkelen". (compliance officer grote organisatie)

"Ik wilde liever niet meer in de horeca verder en liever ook geen leidinggevende functie meer. Samen met Aan-Bod Coaching ben ik op zoek gegaan naar "de baan naar mijn hart" en dat is gelukt." (leidinggevende hotel/conferentie-oord)<

"Tineke heeft mij niet alleen geholpen een degelijk plan voor mijn bedrijf te schrijven, maar ze heeft me ook geleerd naar mezelf te kijken en zo mijn sterke en zwakke punten te herkennen". (eigenaresse kunstwinkel)

"Bij Aan-Bod Coaching wordt er geluisterd naar je drijfveren en diepere verlangens, waardoor je samen het juiste pad opzoekt." (bank-employé) 

Zakelijke klanten

Onze klanten zijn particulieren, maar ook medewerkers van o.a. de volgende opdrachtgevers.