Hart voor uw organisatie en uw medewerkers

U als ondernemer of HR Professional weet als geen ander dat we in een dynamische tijd leven. De huidige economische en maatschappelijke ontwikkelingen vragen om lef, ondernemerschap en creativiteit. Ook de arbeidsmarkt verandert. Om daar als werkgever een antwoord op te hebben, is goed werkgeverschap nodig.

Als er binnen uw organisatie veel veranderingen op de agenda staan, kan het zijn dat uw medewerkers onrustig of zelfs gedemotiveerd en cynisch worden. Dat is voor u en voor uw medewerkers geen goede situatie.

Drijfveren

Aan-Bod Loopbaancoaching ondersteunt u graag in dit soort situaties en zorgt ervoor dat uw medewerkers weer met plezier voor uw organisatie werken. Ons uitgangspunt is “Werk naar je hart”. Samen met uw medewerker zoeken we naar hun drijfveren en hun passie. Ook zoeken we naar een manier waarop mensen zelf de regie in handen kunnen nemen, waardoor ze kunnen werken op een manier die bij hen past. En dat werkt!

U kunt ons preventief inschakelen voor korte coaching. Dat blijkt in de praktijk 1,5 tot 2 % ziekteverzuim te voorkomen, aldus één van onze opdrachtgevers. Uiteraard zijn wij met name voor outplacement en loopbaankoerstrajecten de partner die u zoekt.

Werkwijze 

Uw medewerkers zijn de belangrijkste sleutel tot succes. Want als zij zich met passie en plezier inzetten, loopt alles in uw organisatie veel beter. Soms is de passie en het plezier even weg en zijn er situaties waarin uw medewerkers extra aandacht en begeleiding nodig hebben. Als u dat op tijd signaleert en de juiste ondersteuning hierbij zoekt, kunnen veel problemen worden voorkomen of opgelost. Aan-Bod Loopbaancoaching is de professionele partner die u hierbij helpt. Wij bieden u een breed productenaanbod. Want iedere situatie vraagt immers om een eigen aanpak.

Aan-Bod Loopbaancoaching vindt het belangrijk om u te leren kennen. Daarom starten wij altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Als u van onze aanpak overtuigd bent, inventariseren we uw wensen en maken we voor u een passend voorstel.

Wij bieden u onder meer:

Koerstrajecten

Dit traject zetten wij in voor medewerkers die (tijdelijk) hun draai in hun huidige functie niet kunnen vinden. Wij gaan samen met uw medewerker op zoek naar de juiste koers voor hem of haar.

Outplacement

We zetten met uw medewerker een outplacementtraject in als er sprake is van een ontslagsituatie of als iemand nadrukkelijk aangeeft een nieuwe uitdaging buiten uw organisatie te zoeken.

Preventieve korte coaching

Een product dat we speciaal voor medewerkers inzetten die op de een of andere manier niet goed in hun vel zitten, bijvoorbeeld door privéproblemen. Korte coaching, een luisterend oor, een andere zienswijze kan net het verschil maken en ervoor zorgen dat mensen op het werk niet uitvallen.